Lågenergibodar

För oss är det viktigt med kvalitet och miljö så det är extra glädjande att även kunna erbjuda bodar som svarar upp mot våra och kundernas ökade krav. Våra energibodar hjälper er att minska elkostnaderna på bygget. Vi har tagit fram 10 nya bodmodeller som alla uppfyller våra högt ställda krav på energibesparing och en förbättrad arbetsmiljö.

Med en lägre energiförbrukning så kan du enkelt dra ned kostnaderna för el och värme. Det som gör att våra energibodar skiljer sig från mängden är att de har en PIR-isolering som ser till att boden behåller värme väldigt effektivt.

Du kan själv välja exakt hur du vill att din energibod ska vara utformad för att passa dina unika behov. Det finns även möjlighet att hyra bodar som är möblerade för dig som behöver det. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar kring vårt sortiment av lågenergibodar.

Vad är en energibod?

Energibodarna har treglasfönster, ventilation med värmeåtervinning, närvarostyrd belysning, torkskåp med fuktsensor, nattsänkning av temperatur och bättre isolering.