wernersmaskin
Bomlift

Bomliftar

Våra vikarmsliftar har många användningsområden, tex vid ny- och ombyggnationer, målningsarbeten och inom industrin m.m.

Se alla våra bomliftar här
Saxlift

Saxliftar

Vi har de flesta av marknadens saxliftar i olika storlekar och modeller. Allt ifrån små "dörrsmala" för inomhusjobb till stora robusta liftar för större arbeten.

Se alla våra saxliftar här
Skylift

Skyliftar

I sortimentet ingår både bogserbara släpvagnsliftar och bilburna liftar. Du kan även välja mellan vikarmsliftar och zoomliftar (teleskop).

Se alla våra skyliftar här
Larvbandslift

Larvbandsliftar

När det är svårt att ta sig fram med en bomlift eller skylift så är banddrivna liftar ett mycket bra alternativ. De är terränggående och passar bra att använda om det lutar på arbetsplatsen eller även i köpcentrum där det är svårt att få in andra liftar.

Se alla våra larvbandsliftar här

Liftkurser

Vi genomför även utbildningar i hur man använder saxliftar och bomliftar på rätt sätt. Syftet är att göra ditt arbete så säker som möjligt.

Kraven på utbildad personal har ökat – inte minst när det gäller riskfyllda arbeten på höga höjder. Därför arrangerar vi i samarbete med MA-system en endagskurs i hur man använder sax/bomliftar på rätt sätt.

Hör gärna av dig så berättar vi mer!

 

 


Ladda ner liftbroschyr-2017 här (PDF).