wernersmaskin

Flyttbara lokaler

Vi hyr ut flyttbara lokaler till såväl privatpersoner som företag. Exempel på lokaler som vi har att erbjuda är byggbodar, moduler och vagnar. Genom att använda flyttbara lokaler så kan du spara en hel del både när det gäller din tid och dina pengar. Om du endast behöver ha en lokal under en viss tidsperiod så kan det vara ett ypperligt alternativ att helt enkelt hyra en flyttbar lokal snarare än att bygga en lokal som sedan kommer att stå oanvänd eller behöver rivas.


bodar

Byggbodar

Bodarna används i första hand vid byggarbetsplatser och är av högsta kvalitet, funktionella och anpassade efter kundens behov.


Läs mer om våra bodar här
Lågenergibodar

Lågenergibodar

Våra lågenergibodar hjälper er att minska elkostnaderna på bygget. För oss är det viktigt med kvalitet och miljö.


Läs mer om våra energibodar här
evak-modul

Moduler

I vårt uthyrningssortiment ingår lokal och bostadsmoduler. På några timmar, kan vi skapa en ny lokal färdig att flytta in i.


Läs mer om våra moduler här
6-mans-vagn

Arbetsvagnar

Vagnar används oftast vid småbyggen till exempel när man bygger en villa. De är enkla att flytta och finns i flera varianter.


Läs mer om våra arbetsvagnar här

Varför bör jag hyra flyttbara lokaler?

En flyttbar lokal skapar flexibilitet om du har en verksamhet som förflyttas från plats till plats eller om du har flera pågående projekt på olika platser.

Vilka har användning för detta?

Våra flyttbara lokaler kan med fördel användas som evakueringsbostäder, konferenslokaler, byggbodar, bostadsmoduler och kontorsmoduler. Andra exempel på verksamheter som kan ha användning av dessa är skolor och bensinstationer.

Vad är en energibod?

Just nu så gör vi en stor satsning på att utöka vårat sortiment av energibodar som tillverkas för att minska energiförbrukningen. Med en lägre energiförbrukning så kan du enkelt dra ned kostnaderna för el och värme. Det som gör att våra energibodar skiljer sig från mängden är att de har en välplanerad isolering både i fönster och väggar, vilket ser till att boden behåller värme väldigt effektivt.

Du kan själv välja exakt hur du vill att din energibod ska vara utformad för att passa dina unika behov. Det finns även möjlighet att hyra bodar som är möblerade för dig som behöver det. Hör gärna av dig om du har några frågor eller funderingar kring vårt sortiment av flyttbara lokaler.