Arbetsvagnar

Werners maskin tillhandahåller ett brett utbud av personalvagnar, rastvagnar, duschvagnar, toalettvagnar och saneringsvagnar.
Behoven av mobila kontor eller utrymmen för personal kan variera och det möter vi upp med arbetsvagnar av högsta kvalitet.

Arbetsvagnar enkla att flytta

Den stora fördelen med arbetsvagnar är hur enkelt de går att flytta och möjligheten det är att ställa upp dem var helst behovet finns. Eftersom arbetsvagnar är enkla att flytta är de därför bra och användbara vid kortare projekt eller då man enkelt behöver kunna flytta personalutrymmen under projektets gång. Werners arbetsvagnar finns i flera olika varianter.

Vilka är era behov när ni ska hyra arbetsvagn? Behöver ni vagnar med både dusch och toalett eller bara en rastvagn med pentry? Werners maskin erbjuder vagnar med hög kvalitet och funktionalitet.

I vårt sortiment av arbetsvagnar finns även en Saneringsvagn som vår leverantör Arbetsvagnar har utvecklat i samråd med Arbetsmiljöverket som inte bara uppfyller alla gällande krav på arbetsmiljö utan även ser till saneringsarbetarens säkerhet och miljö.

Vi har arbetsvagnar för uthyrning både i Jönköping och på vår filial i Tranås. Välkommen med din förfrågan!

Arbetsvagnar Werners maskin