Bodar

Vi hyr ut tillfälliga lokaler i form av bodar som passar utmärk till både den offentliga sektorn byggföretag och industrin. Det finns ett antal olika alternativ av bodar att välja på som gör att du enkelt hittar det som lämpar sig bäst för den verksamhet och det projekt som du behöver ha en tillfällig lokal till.

När är det bra att ha bodar och tillfälliga lokaler?

En stor fördel är att vi kan anpassa dem så att de passar dina behov på bästa möjliga sätt. Vi lägger ned stor omsorg på kvaliteten på våra bodar så att de ska hålla minst lika bra standard som permanenta lokaler. Det är dessa saker som gör att våra hyresgäster trivs med de lokaler de hyr av oss.

Om du har en verksamhet som ständigt växer eller som periodvis har intensiva toppar i produktionen eller i olika projekt, då kan det vara bra att välja att satsa på tillfälliga lokaler så att du kan lägga till ytterligare bodar vid behov.

Eftersom våra bodar kan staplas på varandra kan du få plats med fler bodar på en mindre yta när projektet pågår som mest, för att sedan ta bort vissa enheter när det krävs mindre personal. Detta gör att de alternativ som vi erbjuder passar utmärkt till växande företag och etableringar. Vårt stora utbud och möjliga alternativ skapar den flexibilitet som krävs för att kunna möta toppar i verksamheten.

Hos oss ligger fokus på att du som kund är nöjd och att vi kan leverera flexibla lösningar med hög kvalitet. Ni ställer kraven – vi hittar lösningen!

Hyr Bodar Werners maskin

Bodar för olika användningsområden

De bodar Werners maskin hyr ut finns i olika storlekar för olika användningsområden, allt för att möta dina behov och skapa utrymmen där du som bäst behöver det. Varje situation, arbetsplats eller behov av tillfälliga lokaler skapar sina unika utmaningar, men våra flexibla lösningar är till din trygghet. Werners maskin gör alltid sitt yttersta för att du ska få en helhetslösning för er verksamhet. Vi har bodarna och barackerna du behöver och här på webbplatsen presenteras dessa mer ingående under respektive sida.

Det kan handla om Byggbodar, personalbodar, evakueringsbodar eller energibodar. Werners maskins bodar passar utmärkt som matsal, omklädningsrum, kontor, sovsalar, toalett- och omklädningsrum. Variationen är stor och sättet att kombinera olika bodar möjliggör skräddarsydda lösningar för varje kund.

De bodar som Werners Maskin erbjuder är särskilt populära i byggbranschen, för industri,  anläggningsarbeten och på byggarbetsplatsen. Vid dessa och andra arbetsplatser kan du lita på att vi erbjuder funktionella lösningar. Lägg där till all tänkbar kringutrustning som möbler, WC, kylskåp etc och du förstår att Werners Maskin har vad du behöver.

Kontakta Werners maskin för bodar

Vill du veta mer eller har du frågor om våra bodar? Vår personal står redo för samtal och mångårig kompetens hos oss kommer dig till del. Det handlar både om våra produkter, men även branschen i stort. Inte minst vill vi gärna hjälpa dig kalkylera över vilka bodar du verkligen behöver i antal och vilka funktioner dessa behöver ha utifrån just era önskemål och anläggningen i stort.
Werners maskin finns i Jönköping och med en filial i Tranås och erbjuder bodar till större delen av Sverige med södra Sverige i fokus.