Byggbodar 

Vi hyr ut tillfälliga lokaler i form av byggbodar som passar utmärk till både den offentliga sektorn byggföretag och industrin. Det finns ett antal olika alternativ av bodar att välja på som gör att du enkelt hittar det som lämpar sig bäst för den verksamhet och det projekt som du behöver ha en tillfällig lokal till.

När är det bra att ha tillfälliga lokaler?

En stor fördel är att vi kan anpassa dem så att de passar dina behov på bästa möjliga sätt. Vi lägger ned stor omsorg på kvaliteten på våra byggbodar så att de ska hålla minst lika bra standard som permanenta lokaler. Det är dessa saker som gör att våra hyresgäster trivs med de lokaler de hyr av oss.

Om du har en verksamhet som ständigt växer eller som periodvis har intensiva toppar i produktionen eller i olika projekt, då kan det vara bra att välja att satsa på tillfälliga lokaler så att du kan lägga till ytterligare byggbodar vid behov.

Eftersom våra byggbodar kan staplas på varandra kan du få plats med fler byggbodar på en mindre yta när projektet pågår som mest, för att sedan ta bort vissa enheter när det krävs mindre personal. Detta gör att de alternativ som vi erbjuder passar utmärkt till växande företag och etableringar. Vårt stora utbud och möjliga alternativ skapar den flexibilitet som krävs för att kunna möta toppar i verksamheten.

Hos oss ligger fokus på att du som kund är nöjd och att vi kan leverera flexibla lösningar med hög kvalitet.

Ni ställer kraven – vi hittar lösningen!