Toalettbodar & duschbodar

Werners maskin har flera olika varianter av toalettbodar duschbodar att välja på. Vissa har bara toalett, några har dusch och toalett och de flesta är dockningsbara och går utmärkt att sammanfoga med andra bodar i vårt rika utbud.  

Toalett och duschbod dockningsbar DW-40-K

Toalett och duschbod dockningsbar DW-40-K special (En extra dusch)

Toalettbod dockningsbar EW3S-K

Toalettbod dockningsbar TB-2-K

Toalett och duschbod dockningsbar Evak1-K

Toalett och duschbod för stambyte Containex 20 fot

Toalett och duschbod för stambyte Containex 10 fot

Toalettbod Containex 5 fot

Toalettbodar från Werners maskin

Werners maskin erbjuder toalettbodar och duschbodar i flera olika utföranden och storlekar. Behovet av flyttbara eller tillfälliga toalett- och duschbodar kan finnas vid stambyten då lägenheternas eller husets toaletter och badrum av förklarliga skäl inte är möjliga att använda. 

Vid festivaler, utomhusarrangemang, tillfälliga restauranger eller vid evenemang på offentliga plaster kan toalettbodar vara en smidig lösning och ge besökarna långt bättre komfort än bajamajor som ofta upplevs ofräscha och i enklaste laget.

Werners maskin erbjuder flera olika toalett- och duschbodar och här ovan kan du se översiktsritningar med exakta mått och vad som respektive bod innehåller.

Vi är experter på området och vill mer än gärna vara ditt bollplank för att ge dig bästa tänkbara uppsättning bodar för just era behov. Vi finns i Jönköping och Tranås men har hela södra Sverige som upptagningsområde. Kontakta Werners maskin för toalettbodar med kvalitet!

toalettbodar werners maskin

Flyttbara toalettbodar

Toalettbodar vid stambyten

Våra bodar används ofta kortare eller längre projekt när stambyten görs och då vi har flera olika toalettbodar kan du som fastighetsägare matcha mängden hyresgäster mot den eller de bodar som bäst lämpar sig. Fräscha och bekväma toalettbodar gör tiden för stambytet genomförbar och minskar hyresgästernas obehag eller känsla av att vardagen är omständlig.

Toalettbodar för arbetsplatser

Inte minst vid arbetsplatser där bygg- och anläggningsarbeten utförs behövs toalettbodar och duschbodar. Bodarna från Werners maskin kan i de flesta fall kopplas samman med andra bodar. Dessa dockningsbara toalettbodar och omklädningsrum skapar då en helhetslösning med personalbodar eller andra utrymmen och skapar en bra arbetsmiljö för de anställda.

Toalettbodar för evenemang

Det finns möjligtvis en viss charm med att besöka en bajamaja på ett evenemang eller festival. Samtidigt är det i enklaste laget och därför är toalettbodar för event eller utomhusarrangemang en stor möjlighet att höja helhetsupplevelsen av arrangemanget.

Toalettbodar för utomhusrestauranger

Vid tillfälliga restauranger utomhus eller vid ombyggnader eller renoveringar kan en toalettbod hjälpa verksamheten även under lite alternativa omständigheter. Bodar som kan anpassas för att på bästa sätt matcha er verksamhet och de krav den ställer.