Kontorsbodar

Kontorsbodar är en enkel och praktisk lösning för platskontoret. Fungerar lika bra när ditt befintliga kontor ska renoveras eller byggas om. Kontorsbodarna placeras fristående eller ihop med befintliga lokaler. Du har även möjlighet att bygga på höjden.

Kontorsbod ej innerväggar K20-K

Kontorsbod 1 innervägg K21-K

Kontorsbod 2 innerväggar K22-K

Konferensbod K10V/H-K

Kontors och konferensbod K12V/H-K

Kontorsbod med pentry PKW-K

Kontorsbod 20 fot

Våra olika typer av kontorsbodar

Vi har flera typer av kontorsbodar för dig att välja mellan som alla har sina egna fördelar och användningsområden. Välj mellan inga, en eller två innerväggar i boden. Vi tillhandahåller även kontorsbodar med pentry samt bodar i varierande storlekar. Alla våra bodar håller hög kvalitet och är utrustade med eluttag.

Välj den kontorsbod som passar er

Kontorsbod utan innerväggar

En kontorsbod som saknar innerväggar möjliggör för en öppen planlösning som kan passa i exempelvis ett kontorslandskap. De fungerar också utmärkt som konferensrum där du kan ha ett långbord i mitten. Fördelen med en sådan här variant är att du kan planera interiören precis hur du vill och på ett sätt som passar såväl personalen som arbetsuppgifterna.

Vi har också kontorsbodar utan innerväggar men som har avdelare för att det ska få plats fyra olika arbetsplatser i dem. De är 20 fot stora och rymliga för din personal.

Kontorsbod med innerväggar

Vårt utbud av kontorsbodar med varierande antal innerväggar uppfyller alla behov du kan ha för ditt företag. En bod med en innervägg kan fungera som ett kontor och ett mötesrum medan ett med två väggar kan användas till två mötesrum eller två separata kontor. Vi har också bodar med fler väggar.

Du kan också välja vår kontors- och konferensbod som rymmer två mindre kontorsrum och ett konferensrum i lite mindre format. En sådan bod är fördelaktig för dig som har ett litet företag där ni inte har behov av ett stort utrymme för konferenser. Vi har också konferensbodar för dig som behöver lite större plats.

Kontorsbod med pentry

Om du ska ha ett helt landskap av kontorsbodar kan det vara nödvändigt att ha en med pentry där dina anställda kan laga och förvara sin mat. Det är inte all personal som äter lunch ute. Dessutom brukar kontor erbjuda fri tillgång till kaffe vilket ett pentry kan tillgodose.