Kontorsbodar

Kontorsbodar är en enkel och praktisk lösning för platskontoret. Fungerar lika bra när ditt befintliga kontor ska renoveras eller byggas om. Kontorsbodarna placeras fristående eller ihop med befintliga lokaler. Du har även möjlighet att bygga på höjden.

Kontorsbod ej innerväggar K20-K

Kontorsbod 1 innervägg K21-K

Kontorsbod 2 innerväggar K22-K

Konferensbod K10V/H-K

Kontors och konferensbod K12V/H-K

Kontorsbod med pentry PKW-K

Kontorsbod 20 fot

Våra olika typer av kontorsbodar

Vi har flera typer av kontorsbodar för dig att välja mellan som alla har sina egna fördelar och användningsområden. Välj mellan inga, en eller två innerväggar i boden. Vi tillhandahåller även kontorsbodar med pentry samt bodar i varierande storlekar. Alla våra bodar håller hög kvalitet och är utrustade med eluttag.

Välj den kontorsbod som passar er

Kontorsbod utan innerväggar

En kontorsbod som saknar innerväggar möjliggör för en öppen planlösning som kan passa i exempelvis ett kontorslandskap. Möbleringen görs enkelt utan hänsyn till innerväggar och möjligheterna blir många. Detta är en bodtyp som därför har många användningsområden förutom vanliga kontor. De fungerar också utmärkt som konferensrum där du kan ha ett långbord i mitten. På så vis ryms många sittandes för sammanträden, planering, genomgångar och samtal.

Fördelen med en sådan här variant är att du kan planera interiören precis hur du vill och på ett sätt som passar såväl personalen som arbetsuppgifterna.
Vi har också kontorsbodar utan innerväggar men som har avdelare för att det ska få plats fyra olika arbetsplatser i dem. De är 20 fot stora och rymliga för din personal. Denna möjlighet skapar extra flexibilitet för att möta just era behov.

Kontorsbod med innerväggar

Vårt utbud av kontorsbodar med varierande antal innerväggar uppfyller alla behov du kan ha för ditt företag. En bod med en innervägg kan fungera som ett kontor och ett mötesrum medan ett med två väggar kan användas till två mötesrum eller två separata kontor. Vi har också bodar med fler väggar. Kontakta oss gärna så vi får berätta mer och svara på frågor du kan ha runt dessa bodar med innerväggar och hur de kan utnyttjas på bästa sätt.

Du kan också välja vår kontors- och konferensbod som rymmer två mindre kontorsrum och ett konferensrum i lite mindre format. En sådan bod är fördelaktig för dig som har ett litet företag där ni inte har behov av ett stort utrymme för konferenser men ändå ser behovet av ett samlingsrum vid tillfälle. Vi har också konferensbodar för dig som behöver lite större plats.

Kontorsbod med pentry

Kontorsbod med pentry
Om du ska ha ett helt landskap av kontorsbodar kan det vara nödvändigt att ha en med pentry där dina anställda kan laga och förvara sin mat. En kontorsbod med pentry kan bli ett viktigt nav för dina arbetare eftersom det inte är all personal som äter lunch ute. Denna bod fyller därför inte bara behovet av matsal, utan bildar även ett utrymme för rast och vila mellan arbetspassen. Kontor brukar inte sällan erbjuda fri tillgång till kaffe vilket ett pentry kan tillgodose.

Kontakta Werners maskin 

Vi har erfarenhet och kunskap kring hur olika bodar kan kombineras på bästa och effektivaste vis. Vi svarar gärna på frågor och kan ta fram olika förslag åt dig.
Werners masking finns i Jönköping och har en filial i Tranås. Vårt upptagningsområde är i stort sett hela landet, men med fokus på mellersta och södra Sverige.