Skolmoduler och skolbaracker

Vi erbjuder ett antal olika skolsalar som passar utmärkt för bland annat fritids, förskola, klassrum och liknande verksamhet. Våra skolsalar är en enkel och smidig lösning när en skola behöver ha tillfälliga lokaler om de befintliga lokalerna genomgår en renovering, eller om det krävs fler lokaler under en kortare period, kanske på grund av ökat elevunderlag eller förändringar i undervisningen. Våra skolmoduler passar även utmärkt för föreningar som till största delen har sin verksamhet utomhus och inte alltid har behov av en samlingslokal eller för nystartade föreningar som ännu inte har en egen permanent lokal.

Våra lokaler håller en hög kvalitet

När det gäller kvaliteten på våra produkter så kan vi garantera att de skolmoduler som vi erbjuder håller en hög kvalitet. För att kunna möta kundernas krav så har vi satsat på att hålla samma eller en bättre kvalitet än permanenta lokaler. Detta gör att du som kund kan känna dig trygg med ditt val av tillfälliga lokaler när du väljer att hyra från oss.

Våra lokaler kan anpassas

Tack vare att de skolbaracker som vi erbjuder kan anpassas och byggas enligt dina behov så får du en flexibel lösning på ditt problem. Det är till exempel fullt möjligt att bygga ihop två eller flera skolsalar för att skapa större lokaler. Det finns även möjlighet att resa innerväggar för att skilja utrymmen från varandra för att till exempel skapa arbetsrum eller grupprum.

Så om du är i behov av tillfälliga skolsalar så erbjuder vi den perfekta lösningen. Kontakta oss för att få mer information om de alternativ vi erbjuder så löser vi dina lokalproblem, snabbt och enkelt.

Skolsal 54m² K3090-2 V/H

Skolsal 81m² K3090-2 V/H+0