Moduler

Vi erbjuder lokal- och bostadsmoduler i vårt uthyrningssortiment. Ett utmärkt alternativ till dig som behöver tillfälliga lokaler med full flexibilitet för dina behov. Du kanske behöver ett tillfälligt boende när du bygger hus, renoverar eller har fått en skada.
Våra kunniga montörer får snabbt och effektivt dina tillfälliga lokaler på plats.

Fördelar med att hyra

Du får en lokal som är anpassad för era behov.
Du hyr bara under den tid som behovet finns.
Om behovet ändras under hyrestiden kan vi enkelt hjälpa dig med att anpassa lokalen.

Varför du bör välja våra moduler

De är mycket välisolerade och har en väldigt hög komfort, vilket gör att våra hyresgäster alltid har varit nöjda med sitt val av bostad. De är lätta att flytta, vilket underlättar vid montering, flytt och nedmontering.

Våra bostadsmoduler kan även modifieras, och enkelt och smidigt kopplas samman för att skapa ett personligt boende som möter dina behov. Detta gör att våra moduler är ett bra val för tillfälligt boende.

Vi erbjuder även ett lågenergialternativ för dig som vill spara pengar på driften av ditt tillfälliga boende. Våra energialternativ har bättre isolering i både väggar och fönster, vilket gör att de bättre behåller värme.
Kraven på tillfälliga lokaler höjs ständigt och genom att erbjuda ett lågenergialternativ så ser vi till att kunna möta dessa krav. Kolla gärna vårt sortiment och se vilket alternativ som passar dig.