wernersmaskin

Moduler

Vi på Werners erbjuder lokal- och bostadsmoduler i vårat uthyrningssortiment. Dessa passar utmärkt till dig som behöver ett tillfälligt boende om du till exempel bygger ett hus eller liknande och behöver en plats att bo på under tiden.

Eftersom vi är väldigt effektiva när det gäller att få upp våra tillfälliga lokaler när vi väl är på plats så tar det vanligtvis inte mer än ett par timmar för oss att färdigställa en ny lokal som du sedan kan flytta in i direkt. Våra moduler kan även enkelt anpassas för att se till så att de möter de behov som just du har.

Varför du bör välja våra moduler

Det finns ett antal olika anledningar varför du bör välja de moduler som vi har att erbjuda förutom att vi kan anpassa efter dina behov. De mest självklara anledningarna är att de är mycket välisolerade och har en väldigt hög komfort, vilket gör att våra hyresgäster alltid har varit nöjda med sitt val av bostad. En annan fördel med våra bostadsmoduler är att de är lätta att flytta, vilket underlättar vid montering, flytt och nedmontering.

Våra bostadsmoduler kan även modifieras, och enkelt och smidigt kopplas samman för att skapa ett personligt boende som möter dina behov. Detta gör att våra moduler är ett bra val för tillfälligt boende eftersom de kan ge en större bostadsyta än till exempel en husvagn.

Vi erbjuder även ett lågenergialternativ för dig som vill spara pengar på driften av ditt tillfälliga boende. Våra energialternativ har bättre isolering i både väggar och fönster, vilket gör att de bättre behåller värme. Kraven på tillfälliga lokaler höjs ständigt och genom att erbjuda ett lågenergialternativ så ser vi till att kunna möta dessa krav. Kolla gärna vårt sortiment och se vilket alternativ som passar dig.